歡迎訪問四川成考網!本網站為民間交流網站,主要為考生提供報考指導服務,網站信息僅供學習交流使用,官方信息以四川省教育考試院www.sceea.cn為準。
  • 咨詢電話:023-68611050
城市:
成考系統:
所在位置:四川成人高考 > 復習資料 > 學位英語 > 四川成人高考學位英語詞匯與語法知識

四川成人高考學位英語詞匯與語法知識

2020-10-14 16:13:54   來源:四川成人高考    點擊:
作者:萬老師

  從每小題的四個選項中選出最佳的一項。

  6、 The harder they worked, ____________.

  A. they seemed to do less

  B. the less they seemed to do

  C. they were doing less

  D. they did less

  7、 Have another cup of coffee。

  A. won’t you B. will you

  C. have you D. haven’t you

  8、 _____ loves them dearly.She spares no money and makes great efforts to have them well educated.

  A.Mary’s and Kate’s mother

  B. Mother of Mary’s and Kate’s

  C. Mary and Kate’s mother

  D. Mother of Mary and Kate’s

  9、 No sooner _______ got to the station than it began to rain heavily.

  A. had I B. have I

  C. I had D. I have

  10、 "I like the film."

  "________."

  A. Nor do I B. Neither do I

  C. Either do I D. So do I

  11、 The new large passenger jets have made the traffic problems at airports _______.

  A. more bad than it was

  B. the worse than before

  C. worse than ever before

  D. more bad than they were

  12、 I visited Zhangjiajie last summer.Never in my life ______ so beautiful a place like that.

  A. I had seen B. did I see

  C. have I seen D. I shall see

  13、 "Jane has certainly been working hard."

  "_______."

  A. So have her brothers

  B. So her brothers have

  C. Her brothers have too

  D. So have been her brothers

  14、 Mr.Brown, and not I , ________ chosen to be the representative of the class.

  A.is B. am

  C. are D. have been

  15、 I have no intention of__ relations with them.

  A. breaking up B. breaking off

  C. breaking out D. breaking down

  16、 The teacher asked me ________.

  A.whether or not I had finished my work

  B.did I finish my work or not

  C.is my work finished or not

  D.if or not I have finished my work whether or not

  17、 Little Jim should love __ to the theatre this evening.

  A. to be taken B. to take

  C. being taken D. taking

  18、 _______ the importance of wearing seat belts while driving.

  A. Little they realize

  B. They little do realize

  C. Little realize do they

  D. Little do they realize

  19、 This town is famous __ its historical homes.

  A. for B. about

  C. with D. by

  20、 Those are probably the curtains in the store.

  A. fancier B. most fanciest

  C. fanciest D. more fancier

  6.B

  7.A

  8.C

  9.A

  10. D

  11.C

  12.C

  13.A

  14.A

  15.B

  16.A :

  17.A

  18.D

  19.A

  20.C

成考倒計時

84

立刻定制專屬提升方案

獲取方案 OR 點我咨詢 點我關注 點我加群

四川成考網申明:

(一)由于各方面情況的調整與變化本網提供的考試信息僅供參考,敬請以教育考試院及院校官方公布的正式信息為準。

(二)本網注明信息來源為其他媒體的稿件均為轉載體,免費轉載出于非商業性學習目的,版權歸原作者所有。如有內容與版權問題等請與本站聯系。聯系方式:郵件429504262@qq.com

未經授權不得轉載,如需轉載請注明出處。

轉載請注明:文章轉載自 四川成人高考 [http://www.xylzl.com/]
本文關鍵詞:
本文地址:http://www.xylzl.com/show-3179-7567-1.html

上一篇:四川成人高考學士學位英語考試:英語翻譯練習題和答案
下一篇: 四川成人高考學位英語完形填空題目與答案

四川成人高考提升便捷服務

【考試時間:10月23、24日】

四川成人高考報名入口 四川成人高考成績查詢
距2021四川成人高考:僅剩 84
【請廣大考生提前備考】
  • 考生交流群

  • 微信公眾號

掃一掃加入微信交流群

與考生自由互動、并且能直接與專業老師進行交流、解答。